Om Skola24

Genom att logga in får du som är gymnasieelev eller förälder till gymnasielev tillgång till bland annat studieplaner, schema, betyg, närvaroöversikt och frånvarorapportering.

Så här får du ett konto

Förälder

Om du har ett barn i gymnasieskolan som är under 18 år skapas ett konto automatiskt till dig. Du kan logga in med Bank-ID eller kontouppgifter du får av skolan.

Elev

Om du är inskriven på någon av kommunens gymnasieskolor får du automatiskt ett konto i Skola24. Inloggningsuppgifter får du vid skolstart eller genom att kontakta expeditionen.

Har du glömt ditt lösenord?

Kontakta skolans expediton.

Meddelande om elevs ogiltiga frånvaro

Som vårdnadshavare kan du via sms eller e-post få information om ditt barns ogiltiga frånvaro. Du behöver registrera ett mobiltelefonnummer och/eller en e-postadress dit du vill att meddelandet ska skickas.

Klicka här för att komma till Skola24

Du kan ladda ner Skola24 som mobilapp där du brukar ladda ner appar

Extra vårdnadshavare?

Om du är god man till en elev på Ellen Fries gymnasium ska du skicka en kopia till oss på ställföreträdarskapet från förmyndarenheten. När vi har fått in din kopia på ställföreträdarskapet får du tillgång till frånvarosystemet i Skola24. Om eleven får ny adress vill vi att ni genast informerar oss om det. Vid förändring av god man anmäls det till gymnasieskolan.